Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TOP termékek
Házhozszállítás

UNAS
Partnereink

Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


LED modul 2 Watt - 4x5630 COB LED hideg, meleg fehér

LED modul 2 Watt - 4x5630 COB LED hideg, meleg fehér

LED-ek száma 4 db SMD 5630COB LED
Fényerő 180 lumen
Szín / színhőmérséklet Meleg fehér (~3200K)
Ledek sugárzási szöge 180°
Fogyasztás 2 Watt/darab
Feszültség 12V DC - egyenáram
Vízvédelem Kültéri, vízálló (IP67)
Befoglaló méret 51 mm x 32 mm x 6 mm
Rögzítés Csavarozó fülek
  • Megérkeztek a legnagyobb fényerejű LED modulok SMD 5630 Chip On Board ledekkel. Az 5630-as ledek darabja 0.5 Watt teljesítményű, azaz több mint duplája a LED modulokon általában megtalálható SMD 5050-es ledeknek. A nagy fényerő így garantált.

    A modulok tokozása is a legújabb, úgynevezett injekciós tokozás: egy alumínium lapon kialakítják a LED chipek helyét, ellenállással és vezetékkel látják el, majd ezt az egységet egy fröccsöntéshez hasonló eljárással egy összefüggő műanyag burokba vonják be, kivéve a ledeknek kialakított kör alakú helyeket. Ide forrasztják be a LED chipeket, majd tesztelés után egy műgyanta jellegű, teljesen átlátszó anyaggal feltöltik, így biztosítva a vízállóságot.

    Az 5630-as ledek fényereje kifejezetten alkalmas reklámtáblák világításának kivitelezésére. 80% energia megtakarítás a hagyományos világítási rendszerekhez képest, valamint hosszú élettartam (20.000). CE , RoHs certifikáció.

    Az egyenletes terhelés, illetve az optimális fényerő érdekében a bekötés során ezekből a led modulokból legfeljebb 10 darab köthető sorba.