TOP termékek
Házhozszállítás

UNAS
Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


V-TAC Falon kívüli infra mozgásérzékelő szenzor, mennyezetre (200W) Slim, fehér

V-TAC Falon kívüli infra mozgásérzékelő szenzor, mennyezetre (200W) Slim, fehér
2 900 Ft
Tanúsítványok CE, RoHS
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Terhelhetőség Hagyományos: 400 Watt LED: 200 Watt
Fényérzékelő 3-tól 2000 luxig
Érzékelési szög 360 °
Érzékelési távolság 8 méter
Időkapcsoló 10 mp-től 7 percig
Mozgásérzékelés sebessége 0.6-1.5 méter/sec
Szín Fehér
IP védelmi szint IP20
Magasság 21 mm
Típus Mozgásérzékelő
Átmérő 76 mm
Gyártó V-TAC (SKU 6606)
Garancia idő 3 év
Súly 85 g
 • V-TAC Infravörös mozgásérzékelő mennyezetre - 200W, fehér színben

  Fehér színű, extra vékony 21 mm vastagságú, IP20 védelemmel ellátott infravörös mozgásérzékelő, beltéri felhasználásra, amit mennyezetre szerelhetünk fel. Maximum terhelhetősége halogén lámpa használatánál 400 Watt, kompakt fénycsövek és LED fényforrások esetében 200 Watt. 

  Rengeteg energiát spórolhatunk meg mozgásérzékelők használatával, hiszen csak akkor lépnek működésbe, ha az infravörös szenzor hatósugarán belül az mozgást érzékel. Nem kell tartani attól, hogy az egész éjszaka felkapcsolva hagyott lámpák felesleges túlfogyasztásától.

  Az Infravörös mozgásérzékelő beüzemelése

  Fehér színű műanyag házba szerelték, melynek a külső borítása egy mozdulattal letekerhető. Ide tudjuk bekötni a be és a kimenő vezetékeket. Továbbá a letekert borítás mögött, 2 darab furat található a mozgásérzékelő felcsavarozásához.

  Felszerelési magassága 2,2-4 méter, ezen a magasságon 8 méter a maximum érzékelési távolsága, melyet 360°-on képes figyelni.

  A letekerhető burkolat mögött található 2 állítható kapcsoló a mozgásérzékelő finombeállításához.
  Ezeken beállíthatjuk a kívánt időtartamot (TIME), ameddig a fényforrás világítson, valamint állítható a külső megvilágítás erősségi szintje (LUX) is, amely szint alatt az érzékelő működésbe hozza a fényforrást, ha mozgást érzékel.

  A mozgásérzékelők jól használhatóak olyan helyen, ahol csak időszakosan van szükség a világítás üzemeltetésére vagy a felmerülő alkalmaknál egyszerűbb mozgásra aktiválni a berendezést például irodák, folyosók, bejáratok, lépcsőfeljárók, lépcsőházak közlekedői, stb. - így a szenzorral összekötött világítótest csak mozgás észlelése esetén lép működésbe.