Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TOP termékek
Házhozszállítás

UNAS
Partnereink

Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


EMOS Akkumulátoros LED munkalámpa (5W) fekete-zöld

EMOS Akkumulátoros LED munkalámpa (5W) fekete-zöld
8 000 Ft
LED chip típus Chip On Board LED
Fényáram (fényerő) 450 lumen
Akku / elem típusa 3.7 Volt, 2000 mAh
Szélesség 67 mm
Hosszúság 76 mm
Magasság 317 mm
Szín Fekete-zöld
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Energiaosztály A++
Gyártó EMOS
Garancia idő 1 év
Súly 663 g
 • Akkumulátoros LED munkalámpa beépített COB, valamint SMD leddel

  Az újratölthető lámpa ellenáll a kedvezőtlen körülményeknek (por, szennyeződés) is, ezért szakemberek, ezermesterek és hobbi barkácsolók által vagy akár autóban is használható.

  A lámpatest talpán és hátoldalán elhelyezett mágneseknek köszönhetően igazán praktikus választás, hiszen használata közben kezeink szabadok maradnak. A hátoldalon elhelyezett, kihajtható kampóval fel is akasztható.

  A lámpatest elején elhelyezett COB fényforrás kifejezetten erős, homogén fénnyel világít, amely ideális bármilyen munkafolyamat során. A lámpatest tetején elhelyezett 5 darab led chip remekül használható keresési feladatokra vagy irányfényként. A COB fényforrás folyamatos használat mellett 2.5 óráig működik, az 5 LED fényforrás pedig 25 óráig, ha az akkumulátor teljesen fel volt töltve.

  Az akkumulátoros munkalámpa úgy került kialakításra, hogy a talprész külön billenthető legyen, így pontosan a munkakörülményekhez igazíthatjuk!

  A hátoldalon elhelyezett figyelmeztető LED háromszöggel megjelölhetünk veszélyesnek minősített területeket is. Bekapcsolásához a háromszöget kell benyomni. A háromszögbe beépített 3 led pirosan villog. Kikapcsolásához szintét a jelző háromszöget kell benyomni.

  A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges adaptert, amellyel hálózati áramforrásra csatlakoztathatjuk. További különlegessége, hogy a csomagban található autós töltő is, így járművek szivargyújtójáról is feltölthetjük az Emos akkumulátoros led munkalámpáját.

   

  Kapcsolási sorrend:

  • Első kapcsoláskor a COB kapcsol be
  • Második kapcsoláskor a felső 5 LED kapcsol be, a COB kikapcsol
  • Harmadik kapcsoláskor a felső 5 LED is kikapcsol