Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TOP termékek
Házhozszállítás

UNAS
Partnereink

Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


V-TAC Design LED szalag mozgásérzékelős kapcsoló, IR, DC csatlakozó

V-TAC Design LED szalag mozgásérzékelős kapcsoló, IR, DC csatlakozó
2 600 Ft

PIR érzékelő LED világításhoz, ágyvilágításhoz

PIR, azaz Passive Infra Red elven működő érzékelő, mely a rá kötött LED világítást automatikusan felkapcsolja, ha a hatósugarán belül mozgás történik. A mozgásérzékelős LED szalag kapcsolóval energiamegtakarítás is elérhető, mindemellett kényelmes használatot biztosít egyes esetekben. Elsősorban ágyvilágításra használt LED szalaghoz készült kiegészítő, amely segítségével könnyedén oldható meg az éjszakai, érintés nélküli fel- és lekapcsolás.

Például ágyból kiszállás esetén automatikusan felkapcsolja (majd a beállított idő letelte után automatikusan lekapcsolja) a vele összekapcsolt ágy világítást, padlófényt.

Mozgásérzékelős kapcsoló 36 Wattnyi 12V LED szalaghoz

A V-tac infrás érzékelője kompatibilis a DC 12V feszültségről működő LED csíkkal, LED szalag világításokkal. A mozgásérzékelő azonban bármilyen 12 Volton működő fényforráshoz csatlakoztatható! Maximális terhelhetősége 36 Watt. Működéséhez minden esetben 12 Voltos tápegység szükséges, melyet az Input feliratú oldalon kell becsatlakoztatni. Szabványos DC csatlakoztatással rendelkezik. A csomagban tartozékként 10 cm hosszú kábel is található, két végén 2.1 mm-es Jack csatlakozóval.

Alkonykapcsolós LED mozgásérzékelő, szürkületi érzékelővel

A mozgásérzékelő beépített fényérzékelővel is ellátott, azaz a LED szalag felkapcsolását a külső fényviszonyok változásához mérten szabályozza. A SKU-2254 érzékelő sötétben és alacsony fényviszonyok között automatikusan működésbe lép. Ezáltal is energiát takarít meg, hiszen nem kapcsolja fel a rá kötött LED szalagot olyankor, amikor a helyiségben világos van (azaz csak nappali fény hiányában aktiválódik).

Érzékelő LED csíkhoz, állítható világítási idővel 3mp - 6perc

A mozgásérzékelőn a világítási idő is beállítható. Az oldalán található görgő segítségével 3 másodperc és 6 perc között szabályozható a bekapcsolási idő. Az érzékelési távolság 2-5 méter, mennyezeti telepítés esetén 180-250 cm.

V-tac 2554 PIR érzékelő csatlakozóval, beltéri használatra

Az érzékelő fehér színű műanyagból készül, IP20 védelemmel, azaz kizárólag beltéren, víz- és nedvességmentes környezetben használható. Nagyon kis méretű, mindössze 5 cm hosszú, 4 cm széles, 3 cm magas. Felületre szerelése megvalósítható öntapadós ragasztóval is. De a műanyag ház két oldalán csavarhely is található, ezért fel is csavarozható.

 • Típus LED kapcsoló
  Feszültség 12 Volt DC
  Áramerősség 3 Amper
  Teljesítmény 36 Watt
  Csatornák száma 1 csatornás
  Bemenet DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
  Kimenet DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
  Távirányítás Nincs
  Érzékelési távolság 5 méter
  Mobiltelefonos applikáció Nincs. Önálló működés.
  Beépített kapcsoló Mozgásérzékelő
  Szín Fehér
  IP védelmi szint IP20
  Szélesség 50 mm
  Hosszúság 35 mm
  Vastagság 35 mm
  Gyártó V-TAC (SKU 2554)
  Garancia idő 2 év
  Súly 26 g